Apua parisuhteeseen

Kalajoen rovastikunnan perheasiain neuvottelukeskus

Terveystie 11, 84100 Ylivieska, ajanvaraus MA-TO 12-13 p. 08-425 990 (suljettu 1.-21.7).

Rovastikunnan perheneuvonnasta saa keskusteluapua erilaisissa parisuhteen kysymyksissä. Keskusteluissa selvitellään puolisoiden yhteisiä kysymyksiä perheneuvojan kanssa ja etsitään uusia tapoja ratkaista parisuhteen pulmia. Keskusteluihin voi tulla yksin tai puolison kanssa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. 

Kysy parisuhteesta

Hyväkysymys.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä on kaikille avoin ja maksuton verkkopalvelu, josta saa tukea ja tietoa erilaisiin elämäntilanteisiin. Palvelun tuottaa ja toteuttaa Väestöliitto yhteistyössä kumppanijärjestöjen kanssa.  Kirkon perheneuvojat vastaavat hyväkysymys.fi verkkopalvelussa parisuhdetta koskeviin kysymyksiin. Voit lähettää anonyymin kysymyksen tästä linkistä: Kysy parisuhteesta

Parisuhteen palikat

Parisuhteen palikat on konkreettinen työkalu, jonka avulla voit hahmottaa ihmissuhteiden eri osa-alueita. Palikkatalo on kuin talo, joka rakentuu eri huoneista. Huoneet edustavat keskeisiä teemoja, joiden kautta rakentuu turvallinen, hyvinvoiva ja rakastava suhde.

Kataja ry

Kataja-Parisuhdekeskus ry toimii perheen ja sen yhteistyökyvyn tukemiseksi lisäämällä ihmisten itsetuntemusta, viestintätaitoja ja luovaa ongelmanratkaisua. Erityisesti toiminta keskittyy tukemaan parisuhdetta, joka on perheen ydinsuhde. Järjestö tukee toiminnassaan sitoutunutta, tasavertaista ja vastavuoroista kumppanuutta.