Sisältö (content)

Apua parisuhteeseen

Kalajoen rovastikunnan perheasiain neuvottelukeskus

Terveystie 11, 84100 Ylivieska, ajanvaraus MA-TO 12-13 p. 08-425 990.

Rovastikunnan perheneuvonnasta saa keskusteluapua erilaisissa parisuhteen kysymyksissä. Keskusteluissa selvitellään puolisoiden yhteisiä kysymyksiä perheneuvojan kanssa ja etsitään uusia tapoja ratkaista parisuhteen pulmia. Keskusteluihin voi tulla yksin tai puolison kanssa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. 

Suhdeklinikka

Suhdeklinikka on palsta parisuhteeseen ja muihin ihmissuhteisiin liittyvistä asioista. Suomen ev. lut. kirkon parisuhdekysymyksiin erikoistuneet perheneuvojat tarjoavat ammattitaitonsa käyttöösi.

Parisuhteen palikat

Parisuhteen palikat on työväline ja kristillisen hankkeen nimi.

Parisuhteen palikoiden perusidea on konkretisoida käytännönläheisesti parisuhteen eri alueita ja tätä kautta tukea ihmisiä ymmärtämään suhdeasioita paremmin ja keskustelemaan niistä.

Kataja ry

Kataja-Parisuhdekeskus ry toimii perheen ja sen yhteistyökyvyn tukemiseksi lisäämällä ihmisten itsetuntemusta, viestintätaitoja ja luovaa ongelmanratkaisua. Erityisesti toiminta keskittyy tukemaan parisuhdetta, joka on perheen ydinsuhde. Järjestö tukee toiminnassaan sitoutunutta, tasavertaista ja vastavuoroista kumppanuutta.